Despre noi
Certificari
Echipa
MISIUNE & VIZIUNE
Cod de conduita

TRANSPORTĂM MĂRFURI AGABARITICE DE PESTE 20 ANI

Moldis Car, o afacere de familie care a început cu un singur camion și un angajat, dar care astăzi, s-a dezvoltat într-o companie cu o gamă variată de servicii în domeniul transporturilor agabaritice.

Suntem o companie de transport marfă cu o acoperire pe plan intern și international, tranzitând țările Uniunii Europene.

Dezvoltarea noastră a presupus creșterea familiei Moldis Car, cuprinzând, oameni experți în domeniul transporturilor speciale, precum și dotarea parcului nostru, cu o flota diversificată și special dotată cu echipamente, specifice și dedicate acestui domeniu.

Întreaga flotă respecta normele Europene de protejare a mediului și toate legislațiile de transport marfă din UE.

Anii noștri de activitate în domeniul transporturilor agabaritice, ne-au ajutat sa dezvoltăm servicii care satisfac, cele mai complexe nevoi, ale clienților noștri, în ceea ce privește transportul special de mari dimensiuni. Fiecare transport efectuat este unic și are o complexitate deosebită, datorită dimensiunilor, greutății, dar și de specificul transportului în sine.

Este nevoie de platforme, soluții de prindere și fixare speciale, dar mai ales de oamenii potriviți care să efectueze coordonarea, să asigure documentația necesară și efectuarea transportului în deplină siguranță.

Serviciile noastre nu se limitează la transportul agabaritic în sine. Compania Moldis Car asigură clienților ei, furnizarea escortelor de însoțire a transporturilor agabaritice și a autorizațiilor speciale de transport, pentru toate țările din blocul comunitar, dar și vecini cu România.

Efectuăm transporturi agabaritice în România și Europa de Vest. Printre țările deservite putem enumera: Ungaria, Austria, Franța, Belgia, Olanda, Luxemburg, Bulgaria, Danemarca, Suedia, Norvegia, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Italia, Spania, Portugalia Grecia, Republica Moldova.

Pasiunea noastră pentru complexitatea transporturilor agabaritice ne-a crescut eficiența și calitatea serviciilor oferite, precum și aprecierea față de angajații noștri. Asigurarea protecției și siguranța fiecărui membru al echipei noastre, precum și asigurarea mărfii transportate, este prioritatea noastră.

Moldis Car deține asigurare pentru marfa transportată, pentru toată perioada transportului, incluzând și asigurare CMR în valoare de 1.200.000 euro, care în anumite situații, sau la cererea clientului se poate extinde până la valoarea dorită.

Clienții din portofoliu companiei noastre sunt atât producătorii de echipamente industriale, cât și producători/ distribuitori de utilaje de construcții, și nu în ultimul rând casele de expediție în domeniul agabaritic.

Obiectivul Moldis Car este de a crește în continuare, oferind siguranța îndeplinirii nevoilor atât clienților cât și angajaților săi!