DESPRE NOI

Despre noi
Certificari
Echipa
Viziune & Filosofie
Cod de conduita

Moldis Car, o afacere de familie care a început cu un singur camion și un angajat, dar care astăzi, s-a dezvoltat într-o companie cu o gamă variată de servicii în domeniul transporturilor agabaritice.

Suntem o companie de transport marfă cu o acoperire pe plan intern și international, tranzitând țările Uniunii Europene.

Dezvoltarea noastră a presupus creșterea familiei Moldis Car, cuprinzând, oameni experți în domeniul transporturilor speciale, precum și dotarea parcului nostru, cu o flota diversificată și special dotată cu echipamente, specifice și dedicate acestui domeniu.

Întreaga flotă respectă normele Europene de protejare a mediului și toate legislațiile de transport marfă din UE.

Anii noștri de activitate în domeniul transporturilor agabaritice, ne-au ajutat sa dezvoltăm servicii care satisfac, cele mai complexe nevoi ale clienților noștri, în ceea ce privește transportul special de mari dimensiuni. Fiecare transport efectuat este unic și are o complexitate deosebită, datorită dimensiunilor, greutății, dar și de specificul transportului în sine.

Este nevoie de oamenii potriviți care să efectueze coordonarea, să asigure documentația necesară și efectuarea transportului în deplină siguranță.

Serviciile noastre nu se limitează la transportul agabaritic în sine. Compania Moldis Car asigură clienților ei, furnizarea escortelor de însoțire a transporturilor agabaritice și a autorizațiilor speciale de transport, pentru toate țările atât Europa de Est cât și Europa Vest.

Printre țările deservite ca și transport agabaritic putem enumera: Ungaria, Austria, Franța, Belgia, Olanda, Luxemburg, Bulgaria, Danemarca, Suedia, Norvegia, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Italia, Spania, Portugalia Grecia, Republica Moldova.

Pasiunea noastră pentru complexitatea transporturilor agabaritice ne-a crescut eficiența și calitatea serviciilor oferite, precum și aprecierea față de angajații noștri. Asigurarea protecției și siguranța fiecărui membru al echipei noastre, precum și asigurarea mărfii transportate, este prioritatea noastră.

Moldis Car deține asigurare pentru marfa transportată, pentru toată perioada transportului, incluzând și asigurare CMR în valoare de 1.200.000 euro, care în anumite situații, sau la cererea clientului se poate extinde până la valoarea dorită.

Clienții din portofoliu nostru sunt atât producătorii de echipamente industriale, cât și producători/distribuitori de utilaje de construcții, dar nu în ultimul rând casele de expediție în domeniul agabaritic.

Obiectivul Moldis Car este de a crește în continuare, oferind siguranța îndeplinirii nevoilor atât clienților cât și angajaților săi!

Ai ceva de transportat?

Ai un transport agabaritic, de dimensiuni mari sau foarte mari? Cere o ofertă de preț completând formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

VREAU O OFERTA DE PRET

Durează 2 minute pentru a afla o ofertă de transport!