Despre noi
Certificari
Echipa
Viziune & Filosofie
Cod de conduita

RESPECTĂM URMĂTORUL COD DE CONDUITĂ:

 1. Conformitate juridică și legislativă
  Respectăm toate legile sistemelor juridice aplicabile din domeniul rutier, ecologic și protecție a muncii.
 2. Anti Corupție
  Atât compania MOLDIS CAR, cât și angajații noștrii nu ne angajam, direct sau indirect în nici o formă de corupție, sau luare/dare de mită și nu oferim, sau promitem nimic de valoare unui funcționar public sau guvernamental, sau unei contrapărți din sectorul privat, pentru a influența acțiunile oficiale sau pentru a obține avantaj nepotrivit. Nu toleram corupția și concurența neloială.
 3. Conflicte de interese
  Respectăm și încercăm să oferim serivcii și prețuri corecte și concurente, evităm orice conflict de interese care ar putea influența colaborarea cu clienții sau partenerii noștri.
 4. Respectarea drepturilor fundamentale ale angajaților
  Respectăm demnitatea și intimitatea fiecărui angajat, refuzăm și nu tolerăm orice comportament, gesturi sau limbaj care să afecteze angajații. Nu acceptăm mesaje sau comportament discriminator: sexist, rasial, politic, religios, etnic, etc..
  La noi, toți angajații sunt respectați și tratați în mod egal și sunt recompensați cu salar și bonusuri pentru orele lucrate, respectând legislația în vigoare.
 5. Sănătatea și securitatea angajaților
  Pentru servicii de calitate avem și oferim angajaților noștrii un sistem rezonabil de gestionare a sănătății, controale medicale periodice, instruire și educație. Ne asumăm răspunderea și responsabilitatea pentru sănătatea și siguranța angajaților noștri. Luăm cele mai bune măsuri de precauție în mod rezonabil, împotriva accidentelor de muncă.
 6. Interzicerea muncii copiilor
  Chiar dacă munca înobilează omul și ne dorim angajați, NU angajăm lucrători sub vârsta de 16 ani.
 7. Protecția mediului
  Suntem iubitori de natură, prin urmare acționăm în conformitate cu legile naționale și internaționale privind protecția mediului și încercă, să minimizăm poluarea pentru fiecare acțiune pe care o facem.
 8. Concurență neloială, legi antitrust și drepturi de autor
  Nu participăm la înțelegeri privind stabilirea prețurilor de transport, alocare clienți sau orice acțiune ce ar putea fi considerată o concurență neloială. Respectăm atât colaboratorii cât și concurența din domeniul și dorim să fim unici prin imagine și mesaj.
 9. Parteneriate
  Întotdeauna încercăm să ne găsim parteneri și colaboratori, care să respecte principiile de bază: respect, devotament, corectitudine și profesionalism.
 10. Modernizare
  Ne reinventăm, ne dezoltăm și dorim să creștem, să evoluăm punând accent pe tehnologie și inovație.