TRANSPORT AGABARITIC
AUTORIZATII TRANSPORTURI
ESCORTA TRANSPORTURI

Realizăm transporturi agabaritice (excepționale sau de mari dimensiuni și mare greutate), în România, Uniunea Europeană și Europa de Est folosind autocamioane și diferite tipuri de remorci specifice acestui domeniu de transport.

Dispunem de parc auto specializat în domeniul transporturilor agabaritice, pe care noi le efectuăm, precum și de resurse umane specializate în domeniul transporturilor excepționale și acreditate pentru efectuarea și planificarea lor.

În momentul de față deținem, o flotă de 13 autotractoare puternice (4×2, 6×2, 6×4) și peste 15 trailere moderne și proprii, exclusiv pentru transporturi speciale (de diferite dimensiuni și greutăți mari), cu mai multe axe, extensibile.

Toate transporturile agabaritice, se realizează în condiții speciale, implicând o coordonare atentă, logistică de specialitate, autorizații și avize, pe care compania noastră împreună cu colaboraboratorii noștrii le pot oferii.

Întreaga flota deținută de Moldis Car, respectă normele Europene de mediu.

Ne dezvoltăm prin intermediul provocărilor pe care transporturile agabaritice le oferă, adaptând continuu serviciile noastre nevoilor clientilor noștri. Transporturile noastre provin din industrii diferite și au mărfuri de complexitate variată, cu diferite forme, dimensiuni și greutate.

Până în prezent am transportat produse din diverse domenii, din care dorim să menționăm câteva:

  • utilaje şi piese industriale de mare tonaj;
  • motoare navale, generatoare electrice, eoliene, prese hidraulice;
  • rezervoare, silozuri, construcţii metalice, turbine, cuptoare;
  • utilaje pentru construcţii: concasoare, excavatoare pe pneuri și pe șenile, staţii de sortare, foreze, macarale, freze, dragline, compactoare, vibrocompactoare, stații de asfalt, macarale;
  • utilaje agricole: combine, tractoare, semănători, maşini de recoltat, pluguri, aparate de irigat, cultivatoare, pulverizatoare;
  • maşini militare și aparatură militară.

Provocările agabaritice, sunt pasiunea noastră!

Ai ceva de transportat?

Ai un transport agabaritic, de dimensiuni mari sau foarte mari? Cere o ofertă de preț completând formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

VREAU O OFERTA DE PRET

Durează 2 minute pentru a afla o ofertă de transport!